Marockanska Dagboken 4 / Den förbjudna medicinen

Hydroxiklorokin: Den förbjudna medicinen mot Covid 19

  

"Pandemins" första 4 månader tillbringade jag i Marocko. Där kändes det faktiskt ganska säkert även om undantagslagarna gjorde det lite svårare från då de verkställdes den 17 mars. Allt gick under ordnade förhållanden ändå. Enorma uppoffringar från småfolket som förlorade sina inkomster och särskilt i städerna där de såg sig instängda med hela familjen på små ytor. Lättare förstås för landsbygdsbefolkningen där rörelsefriheten varit lite större och förhållandena mer humana.

 

Ganska säker kände jag mig också därför att jag såg hur den bedrivna hälsopolitiken följde klara, tydliga och enkla linjer (om man bortser från den oberättigade skrämselpropaganda som ännu bedrivs av regeringen, oberättigad därför att Marocko hade ändå uppnått ett av de bästa resultaten i världen med blott 350 dödsfall i skrivande stund!). Den som känner av några misstänkta symtom kan ringa till ett nummer. Ett läkarteam kommer samma dag och testar patienten. Om virusangripen testas även övriga familjen och grannarna, och en beprövad kur sätts i gång. Kuren måste tas omgående för den hjälper inte vid avancerade fall.

 

Hydroxiklorokin är en medicin som använts i 70 år mot malaria med stora framgångar. Få kända bieffekter om hjärtat är i god kondition. Saknar patent och kostar bara 100 riksdaler för en kur. De flesta patienter som förskrevs Hydroxiklorokin återfick hälsan inom tio dagar. Den har använts över stora delar av Asien och Afrika med stor framgång. Antalet döda i Kina har stoppats tack vare den och liknande preparat. Senegal, Tunisien och Marocko har respektive haft 50, 100 och 350 dödsfall hittills.

 

 

Professor Didier Raoult
 
 

I södra Frankrike har den folkkäre professorn och virologen Didier Raoult, som styr ett av världens viktigaste forskningscentra i Marseille med 300 forskare och läkare, förespråkat användningen av Hydroxiklorokin. Hans sjukhus tog hand om 4 tusen patienter och med få antal döda jämfört med Paris och andra hårt drabbade områden i Frankrike där medicinen inte förskrevs av läkarna.

 

Didier Raoult får stöd från ett stort antal kända auktoriteter i landet, trots rabiata angrepp från mainstream journalister och läkare i tidningar och på teve. Man försöker genom The Lancet diskreditera Hydroxiklorokinet men studiet visar sig vara ett falsarium. Tre av de fyra som undertecknat det hoppar av. Didier Raoult går med på att utfrågas av franska senaten. I över tre timmar ger han svar på tal och lämnar intet osagt, till panelens tydliga förtjusning och beundran. Didier Raoult är både en skarp vetenskapsman och en humanist, en analytiker med hjärta. Försöken att misskreditera honom slår tillbaka varje gång och han bara vinner i popularitet. Även Trump säger sig ha använt medicinen och rekommenderar den. Är det därför den har blivit förbjuden i Sverige? ”Trumpmedicinen”!?! Är vi på den nivå?

 

Professor och Nobelpristagaren Luc Montagnier hittar spår av HIV-sekvenser i coronavirusets DNA, alltså man-made. Den kände schweiziske medicinantropologen Jean-Dominique Michel lägger ut texten om pandemin och hysterin i intervjuer som får miljoner tittare. Professor Christian Perronne lägger sig i och försvarar både Montagnier och Raoult i en nyutgiven bok som ventileras på samtliga kanaler, mainstream och alternativa. Debatten är så levande i den fransktalande världen, motståndet mot Big Pharma kompakt men trots det ser staten till att förbjuda Hydroxiklorokinet. Dock kan de inte tvinga professor Raoult att inte skriva ut medicinen till sina patienter, eller president Macron från att besöka den legendariske professorn på sin arbetsplats i Marseille!

 

Big Pharma har inte lyckats underkuva södra Frankrike, tack vare professor Didier Raoult som idag har förklarats hjälte av det franska folket, men skurk och opålitlig forskare av etablissemangets megafoner. Dock talar alla siffror och fakta för Raoult och Hydroxiklorokinet. Även det låga priset och det faktum att ingen annan medicin har lyckats bättre.

 

Är det just därför det förbjuds i Sverige?

 

En annan obeprövad medicin som lär kosta 300 gånger mer (!) än Hydroxiklorokin har nu lanserats av Gilead. Ja, kuren går på ca 30 tusen kronor, och hittills verkar de första försöken föga lovande. Medicinen slog hårt på njurarna och 2 av de 5 första patienterna som fick denna behandling blev tvungna att gå i dialys. Men Big Pharma är panikslagen. De är beredda att försöka vad som helst bara de får sälja sina dyra lösningar. En patentlös medicin är det absolut förbjudet att föra på tal.

 

Mikael Nordfors, en svensk läkare känd för sin vaccinkritik, gick ut på Youtube nyligen och berättade om Hydroxiklorokin och dess framgångar runt om i världen. Han anmäldes till landets hälsoauktoritet och riskerar nu att bli av med sin läkarlegitimation. ”Att frånta honom rätten att praktisera av en sådan anledning är en absurd och kriminell handling”, säger min juristvän i Frankrike. Nordfors å sin sida talar om ”flagrant brott mot yttrandefrihet”. Ja, tänk så många människor som hade kunnat räddas i Sverige om Hydroxiklorokin använts i rätt tid och på rätt sätt. Läkarna vågar förstås inte yttra ett ord nu när de ser vad som händer med deras frispråkiga kolleger. 

 

Jag saknar all medicinsk bakgrund och i likhet med de flesta hämtar jag min information från både mainstream och alternativa kanaler. Jag försvarar inte Hydroxiklorokin i sig. Jag bara önskar att svenska läkare visar lite mer nyfikenhet på lösningar som fungerat och som inte skulle kosta patienterna eller staten något att använda och se själva om de fungerar eller inte, nu när de påstår att inget annat hjälper. Eller väntar vi på Bill Gates ”final solution”? Ja, det är just de ord som ”filantropen” flinande använde när han skulle sälja sin vaccin till sju miljarder människor under en intervju!

 

Didier Raoult och hans kolleger utför en tyst revolution i det franska samhället. För första gången vågar toppfigurer, internationellt erkända och hyllade inom den medicinska forskningen, att motsäga de finansiella krav som styr all vård i den rika världen, att ställa sig på folkets sida, inte på de multinationella intressenas. I Tyskland (The COVID-19 Extra-Parliamentary Inquiry Committee) och i Spanien (Médicos por la verdad) har tusentals läkare redan börjat organisera sig för att avslöja hur "pandemin" utnyttjas politiskt av regeringar och Big Pharma hand i hand. När ser vi en svensk auktoritet göra det? Kommer svenska folket någonsin att vakna? Inte så länge journalister, forskare och läkare vägrar ta bladet från munnen.

Trackback
RSS 2.0